×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar Luddies välgörenhetstävling med 70 000 kronor i prispotten

2
Tävlingen syftar på att samla in pengar till organisationen Suicide Zero.
Välgörenhetstävlingen "Suicide Zero by Luddie" av svenska CS-profilen Ludwig "Luddie" Hall börjar idag. Suicide Zero är en svensk ideell organisation som arbetar för att minska självmord. Denna turnering har i syfte att samla pengar till Suicide Zero, och inleds idag med ett öppet kval som börjar 12:00.

Tio lag har anmält sig till det öppna kvalet, däribland Godsent, NIP Svea, Metizport X och ett antal andra svenska gräsrotslag. Fyra lag från det öppna kvalet går sedan vidare till kvartsfinalerna som börjar klockan 16:00. Där väntar de svenska topplagen Lilmix, Eyeballers, Alliance och Johnny Speeds, som alla fick en direkt inbjudan.

De två semifinalerna är schemalagda att spelas klockan 12:00 och 15:00 på söndagen, medan finalen kör igång 18:30. Prispotten för tävlingen är 70 000 kronor, varav 50 000 går till vinnaren och 20 000 till tvåan. Bland bidragarna återfinns Emil "HeatoN" Christensen, 9INE-grundaren Adam "maektig" Widell och Esportstudion. Du kan själv bidra till Suicide Zero-insamlingen genom att donera via Luddies insamlingskampanj.

Matcherna sänds på Luddies Twitch-kanal, medan finalen sänds på Esportstudion.


Artikelbild: Luddie/X och Pressbild/Suicide Zero
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..