×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Luddie kritisk mot känslan i CS2: "Njuter mindre och mindre av att spela"

1
Den svenska profilen hoppas att Counter-Strike 2 blir bättre med tiden.
Efter att Major-vinnaren Aleksi "Aleksib" Virolainen i en intervju med CS-sajten HLTV lovordat CS:GO framför CS2 har debatten om huruvida den senaste upplagan av Counter-Strike är tillräckligt bra eller inte blossat upp ordentligt igen. Nu kliver den svenska CS-profilen Ludwig "Luddie" Hall in i debatten och berättar att han inte längre spelar lika mycket som förr.

I ett inlägg på X skriver Luddie att han "njuter mindre och mindre av att spela spelet" och att känslan inte är där. Samtidigt hoppas han att speltillverkaren Valve ska lansera fler uppdateringar till spelet som gör att CS2 kommer upp på den nivå som CS:GO var på innan den stora uppdateringen.

"Jag njuter mindre och mindre av att spela spelet, håller mig uppdaterad och kollar på matcher för det mesta. Känslan är tyvärr inte där, känns som färre proffs spelar pugs och liknande. Kan också bara vara min uppfattning", skriver Luddie och fortsätter:

"Tråkigt att höra så många proffs sakna CS:GO i intervjuer med. Man säger att man ska titta på 2013-2014 hur CS:GO var, ja men vad hade man att gå på då? Hoppas på snabba och bra förändringar för att detta älskade spel ska leva vidare".


Artikelbild: Luddie/X och Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: Esportstudion/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..