×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska CS-profilens välgörenhetstävling får 70 000 kronor i prispotten

1
Ludwig "Luddie" Hall har gett ny information om välgörenhetsturneringen "Suicide Zero by Luddie".
Ludwig "Luddie" Hall har delat ny information om sin kommande välgörenhetsturnering "Suicide Zero by Luddie". Turneringen, som ska äga rum den 5–6 oktober, syftar till att samla in pengar till organisationen Suicide Zero, som arbetar med att förebygga självmord.

Turneringen kommer att starta med ett öppet kval den 5 oktober klockan 12:00. Klockan 15:00–16:00 samma dag inleds kvartsfinalerna, där de svenska topplagen Alliance, Metizport, Johnny Speeds och Eyeballers redan har en direktplats. Semifinalerna och finalen spelas dagen därpå, med start klockan 12:00, och finalen är planerad till cirka 18:30–19:00.

Prispotten i tävlingen ligger för närvarande på 70 000 kronor, där vinnaren får 50 000 kronor och tvåan 20 000 kronor. Flera namnkunniga profiler har redan bidragit till insamlingen. Förutom Luddie själv har bland annat Emil "HeatoN" Christensen, 9INE-grundaren Adam "maektig" Widell samt Esportstudion stöttat projektet med pengar.


Artikelbild: Luddie/X och Pressbild/Suicide Zero
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..