×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Klart: Här är lagen som NIP får möta på finska LAN-tävlingen

1
På LAN-tävlingen Elisa Masters Espoo sker LAN-debuten för den nya NIP-kaptenen.
Sedan NIP:s nya in-game leader Gareth "MisteM" Ries ersatte Alejandro "alex" Masanet har laget endast spelat i en högrankad match, som de prompt förlorade 0-2. Men om drygt en vecka är det dags för NIP:s LAN-debut i Elisa Masters Espoo 2024. Här är lagen som NIP kan möta i tävlingen, och deras plats i Valves världsrankning:

The MongolZ - #9
Heroic - #16
9z Team - #22
Ninjas in Pyjamas - #27
B8 - #30
ENCE Esports - #59
Polen Rebels - #60
JANO Esports - #Ingen rankning

Det är klart att mongolerna i The Mongolz är storfavoriter att vinna tävlingen, men Heroic har turnering efter turnering presterat allt bättre och kan visa sig vara en rejäl utmanare. Vi finner även den tidigare NIP-AWPern Aleksi "allu" Jalli, idag 32 år gammal, i helfinska laget Jano. Likaså återfinns Daniil "headtr1ck" Valitov i B8, som tidigare AWPade för ninjorna under hela fjolåret.

Elisa Masters Espoo 2024 inleds den 16:e oktober och har 200 000 dollar (~2 miljoner kronor) i prispotten, varav 100 000 går till vinnaren.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Svenska Cupen
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..