×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

NIP Impact kvalar till årets största LAN-damtävling

1
Det är första gången som Ninjas in Pyjamas kvalar till LAN-tävlingen.
Succén för svensklagen i ESL Impact fortsätter. Tidigare i veckan kvalade Imperial Fe med Zainab "zAAz" Turkie till LAN-finalerna av ESL Impact Season 6 i Stockholm, och under gårdagen vann NIP Impact mot Astralis W vilket bokade ninjorna en plats i tävlingen.

Det var dessutom en riktigt enkel match för NIP Impact. Astralis visade nästintill inget motstånd när ninjorna körde över dem 2-0 på Vertigo (13-5) och Inferno (13-2). NIP Impact toppar därmed sin grupp med fyra matchvinster och endast två kartförluster. Dessvärre innebär gårdagens match att svenska Astralis-spelaren Linnea "Nea" Claesson inte kvalade till tävlingen, men det finns fortfarande en möjlighet att göra det om laget vinner alla kommande matcher. Likaså har Julia "juliano" Kiran även en chans om hennes lag BIG Equipa lyckas vinna sina matcher.

LAN-finalerna av ESL Impact Season 6 spelas på plats i Stockholm i november. Där gör lagen upp om 150 000 dollar (~1,5 miljoner kronor). Förra säsongen var det zAAz, som del av Imperial Fe, som vann tävlingen och tog hem 50 000 dollar (~500 000 kronor).


Artikelbild: NIP/X
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..