×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tuff debut för nya NIP-spelaren – förlorar 0-2 mot danskarna

1
Det blev en kämpig debut för Gareth "MisteM" Ries.
Tekniska problem, fördröjningar och en 0-2-förlust. Det blev ingen bra debut för Ninjas in Pyjamas nya in-game leader Gareth "MisteM" Ries. Det hela började med att Max "maxster" Jansson fick tekniska problem som resultat av Akros anti-cheat, varpå Jacob "jocab" Nerheden hoppade in som ersättare.

Karta ett gick inte åt vägen för ninjorna då de förlorade 7-13 på Nuke, mycket tack vare två vunna pistolrundor från Ecstatic. Resultatet är inte särskilt förvånande, med tanke på att NIP inte vunnit på Nuke i över tre månader.

Den andra kartan, NIP:s kartval Ancient, gick inledningsvis bättre med en knapp 7-5-ledning vid första halvlek. Efter det gick det dock sämre, och danskarna kämpade tillbaka till en 11-10 ledning. Kartan gick in i övertid, där ninjorna förlorade 14-16. Det blev därmed en 2-0-vinst för Ecstatic.

Trots en tung debut var det MisteM som sken starkast på servern för NIP, med 42 frallor på två kartor. Isak "isak" Fahlén hade en svårare match med endast 19 kills.

Ninjas in Pyjamas
MisteM, r1nkle, maxster, isak, REZ

Ecstatic 2-0
TMB, nut nut, n1Xen, Kristou, Anlelele

I och med förlusten är NIP utslagna ur tävlingen. Den enda svensken som är kvar är Erik "ztr" Gustafsson, som del av Gamerlegion. NIP:s nästa bekräftade match blir i Elisa Masters Espoo 2024, som inleds 16 oktober.

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..