×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

robiin avslöjar sin alternativa Alliance-plan — ville få in poiii och eraa

1
Alliances förra in-game leader ville se andra ändringar i laget.
Inför höstsäsongen valde Alliance att bänka och sedermera släppa sin in-game leader Robin "robiin" Sjögren. Nu avslöjar 29-åringen att han hade velat se andra förändringar i laget.

Det var i en intervju med den svenska CS-kommentatorn Ludwig "Luddie" Hall som robiin igår berättade att han ville se förändringar i Alliance efter sommaren. Om robiin fått bestämma hade Alliance bänkat Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm och Niclas "PlesseN" Plessen för att istället plocka in Alex "poiii" Nyholm Sundgren och Sean "eraa" Knutsson.

— Min önskan innan Dreamhack var att ta bort b0den och PlesseN och ersätta dem med poiii och eraa. poiii blev upplockad av Eyeballers så det sket sig men jag ville ha in eraa även efter sommaren, men det blev inte riktigt så.

Istället för att släppa b0den och PlesseN blev det robiin som efter sommaren fick veta att han förpassats till bänken. Senare meddelade Alliance att Markus "upE" Johansson fått robiins plats i laget.

Hör robiin diskutera femman:

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..