×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sapec blir fri agent - lämnar Metizport

1
22-åringen har varit del av Metizport i fyra månader.
Tidigare i veckan värvade Metizport den svenska in-game leadern Casper "SHiNE" Wennerberg och förpassade Anton "Sapec" Palmgren till bänken. Nu meddelar den norska organisationen via X att Sapec lämnar organisationen och blir en fri agent.

"Från och med idag har Anton lösts från sitt kontrakt och har inte längre några förpliktelser. Han är nu fri att utforska nya lag och möjligheter. Vi önskar honom lycka till i hans framtida strävanden", skriver Metizport via X.

22-åringen har spelat för några av Sveriges mest prestigefyllda lag. Under 2021 var Sapec del av Young Ninjas och värvades i sommaren 2022 till Eyeballers. Där stannade spelaren i två år innan han bänkades under lagets omstrukturering i juni i år. Kort därefter blev Sapec del av Metizport, och har därmed varit del av laget i knappt fyra månader.


Artikelbild: Metizport/X och Fragbite
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..