×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Totalsuccé i SHiNEs Metizport-debut

2
Casper "SHiNE" Wennerberg ledde laget till vinst i debuten.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Skinande succé för SHiNE i debuten

Metizports nyvärvade ledare Casper "SHiNE" Wennerberg fick en dunderdebut när svensklaget ställdes mot G2 Esports akademilag G2 Ares. Efter tre rätt jämna kartor blev det Metizport som plockade matchvinsten 2-1. Med ledarskapet relegerat till SHiNE kunde Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora dominera på servern med 99,5 ADR och 54 frallor.

Metizport vs G2 Ares

Johnny Speeds förlorar öppningsmatchen i Yalla Compass

Det blev dock ingen succé för Sveriges bästa helsvenska femma. Under gårdagens match mot polackerna i Permitta förlorade svensklaget på två extremt jämna kartor, först 11-13 och sedan i övertid 14-16. Johnny Speeds är därmed 0-1 i swiss-gruppspelet.

Johnny Speeds vs Permitta

Fortsatt dominans för svenskduon i USA

Wildcard har blivit en av Nordamerikas bästa lag sedan förvärvningen av Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant. Det lyckades laget återigen visa under gårdagens ESL Challenger-matcher mot BOSS. Först nollades BOSS i en 0-13-förlust, och i den andra kartan kunde Wildcard stänga 13-10 efter en stark ledning i första halva. Wildcard är nu tvåa i turneringens gruppspel.

Wildcard vs Boss

kreaz slår ut Alliance ur Shuffle Masters

Det blev inte mycket slutspel för Alliance efter att laget föll mot Dynamo Eclot i åttonsdelsfinalen av Shuffle Masters Season 2. Trots vinst i första kartan för Alliance kunde Rasmus "kreaz" Johansson och Eclot vända och vinna de två följande kartorna 13-11 och därefter 19-17.

Alliance vs Eclot

Dagens svenskmatcher

United21 League Season 20
Viperio (dezt) vs Unity

ESL Impact League Season 6 Europe
Imperial Fe (zAAz) vs Permitta W


Artikelbild: Kalle Strömgren och Daniel Sandström
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..