×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport inbjudna till Svenska Cupen-slutspelet: "Dags att återetablera oss som Sveriges bästa lag"

1
Laget siktar högt i årets upplaga av Svenska Cupen.
Metizport blir det andra laget som får en direktinbjudan till Svenska Cupens slutspel. Laget, som förra året slutade på en snöplig delad femteplats efter att ha förlorat mot Godsent i kvartsfinalen, kommer att kliva in i årets tävling med en rejäl revanschlusta.

— Vi var inte nöjda med förra årets resultat, så vi är glada över att bli inbjudna tillbaka för att revanschera oss. Den senaste tiden har varit en lärorik och spännande resa, men nu är det dags att återetablera oss som Sveriges bästa lag. Svenska Cupen 2024 i november är den perfekta arenan för att göra just det, och vi ser fram emot utmaningen, säger lagets sportchef Morten Vollan Christensen i ett uttalande till Svenska Cupens hemsida.

Utöver Metizport har de regerande Svenska Cupen-mästarna Eyeballers redan fått en invite till slutspelet. I gruppspelet har Alliance och Lilmix blivit inbjudna.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..