×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

abdi om förändringarna i Metizport: "SHiNE passar perfekt i rollen"

1
Metizport-coachen Ahmed "abdi" Abdi förklarar varför Casper "SHiNE" Wennerberg är en perfekt matchning för laget.
Efter Metizports värvning av Casper "SHiNE" Wennerberg tog lagets coach Ahmed "abdi" Abdi till X för att förklara tankarna bakom ändringarna i laget, vad som gått fel och varför SHiNE är det perfekta valet.

– Efter att Jackinho lämnade oss i augusti tog Nicolas (Plopski, reds. anm.) på sig IGL-rollen. Han har verkligen gjort sitt bästa, men nu har vi kommit till en punkt där vi behöver en spelare med den rätta profilen att kunna leda laget framåt. Den profilen vi söker är en support-IGL, någon med ledarskapsförmåga och den taktiska förståelsen, som kan spela ankare på CT-sidan. Det är inte en lätt roll, men med rätt spelare kan vi balansera laget och ge oss stabiliteten vi saknar, berättar abdi i videon.

Anton "Sapec" Palmgren har varit del av Metizport i endast tre månader. Som tidigare spelare för Young Ninjas, Eyeballers och nu Metizport bär den 22-årige svensken med sig gott om erfarenhet.

– Trots hans hårda arbete har vi sett att rollen som ankare har varit utmanande för honom. Vi har också spelare som kan ta hans roller på T-sidan bättre. Det är inte ett lätt beslut, men den är nödvändig för att balansera laget och se till att vi kan prestera på högsta nivå. Anton har fortfarande mycket att erbjuda och hans kvalitéer kan passa i en annan miljö, fortsätter abdi.

SHiNE agerade som in-game leader för Eyeballers i två år. Med gott om erfarenhet i IGL-rollen, inklusive en Svenska Cupen-vinst, fanns det ingen bättre kandidat för att fylla ledarrollen i Metizport, förklarar abdi:

– Vi är väldigt glada att SHiNE blir vår nya IGL och ankare. Han passar in i den profilen vi letar efter: en supporter-IGL, med erfarenhet att spela som ankare och i support-roller. Vi är ganska övertygade att han kommer passa perfekt för laget.

Se videon:


Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Pinnacle/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..