×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Spelarna frustrerade över Valves girighet: "De bryr sig inte längre"

1
Valve fortsätter förvåna spelarbasen med sin girighet.
Gun charms hade länge ryktats komma till CS2, och nu är de äntligen här. Men för en spelare som blivit less på sin hängande figur blir det smått kostsamt att ta bort den. Valve har nämligen satt ett pris på 0,8 Euro, ungefär åtta kronor, för att spelare ska få möjligheten att ta bort tre sådana gun charms med så kallade "charm detachments". Att det ska kosta att ta bort föremål som man redan betalat för tycker vissa är girigt av Valve, och reaktionen har varit överväldigande negativ:

"Det här är galet (och fullständigt förväntat) av Valve", skriver användaren TwoDanker

Valve tjänar flera miljarder varje år på att spelarna öppnar lådor. Armory Pass kostar 15,19 Euro (~170 kronor) och ger spelare möjligheten att få nya skins och gun charms.

"Ni idioter kommer ändå köpa dem", skriver en annan användare.

Valve är dock inte alltför giriga. När en spelare vinner en gun charm så får de även tre charm detachments, vilket ger dem möjlighet att tre gånger förflytta var nyckelringen ska sitta på vapnet. Efter det måste dock spelaren betala.

Läs spelarnas frustrerade diskussion nedan:
You need to pay to remove charms from a skin
byu/xHypermega inGlobalOffensive


Artikelbild: Pixabay/Pexels Creative Commons Zero, Valve och Skärmdump/CS2
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..