×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve inför ny regel för turneringsarrangörer 2025

1
Fler krav ställs nu på turneringsarrangörer.
Speltillverkaren Valve har infört en ny regel för turneringsarrangörer som driver tier 1-evenemang i Counter-Strike, rapporterar CS-sajten HLTV. Från och med 2025 måste arrangörer offentliggöra vilket datum som Valves officiella rankingska användas för att bestämma inbjudningar till turneringar.

Den nya regeln är ett led i Valves satsning på att öka transparensen och säkerställa rättvisa i turneringsprocessen. Förutom datumet för inbjudningarna måste arrangörerna även avslöja ytterligare information om turneringarna minst 12 månader i förväg. Detta inkluderar antalet inbjudna lag, platsen för evenemanget, kvalificeringsprocessen och prispotten.

Regeländringen påverkar endast tier 1-turneringar och syftar till att ge spelare och lag bättre förutsättningar att planera sina säsonger.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..