×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: zAAz bäst på servern igen — säkrar plats i LAN-finalerna av ESL Impact

1
Den svenska CS-legendaren Zainab "zAAz" Turkie fortsätter att dominera på servern. Här är alla svenska resultat från gårdagens matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

zAAz bäst på servern igen — säkrar plats i LAN-finalerna av ESL Impact

Den svenska CS-legendaren Zainab "zAAz" Turkie fortsätter att dominera med sitt Imperial Esports i ESL Impact League. Igår kväll tog laget sin fjärde raka seger i gruppspelet och blir därmed det första laget att säkra en plats i tävlingens LAN-finaler som spelas på Dreamhack Winter i Stockholm.

zAAz dominerade i gårdagens vinst mot Permitta och toppade scoreboarden för sitt lag i 2-0-segern. De regerande Impact-mästarna har fyra vinster och noll förluster som facit i gruppspelet med en match kvar att spela.

Imperial vs Permitta

Tuff start för dezt i United21 League-slutspelet

Den svenska talangen Rasmus "dezt" Nyström fick en tuff start på slutspelet i onlinetävlingen United21 League. dezt och hans lag Viperio förlorade sin upper bracket-kvartsfinal mot Unity Esports och får fortsätta sin slutspelsresa i tävlingens nedre bracket.

Viperio vs Unity

Dagens svenskmatcher

Shuffle Masters (slutspel)
Dynamo Eclot vs 500
Johnny Speeds vs Partizan

United21 League Season 20 (slutspel)
Viperio vs Navi Junior

Slovak National Championship (slutspel)
Dynamo Eclot vs The Prodigies

CCT Season 2 Europe Series 14 (gruppspel)
Metizport vs Zero Tenacity

ESL Impact League (gruppspel)
Astralis vs NIP

Artikelbild:
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..