×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Mouz nya akademilag avslöjat - här är de nya spelarna

1
Ludvig "Brollan" Brolins systerlag har en ny femma.
Det har länge ryktats om vilka spelare som blir del av Mouz NXT, akademilaget till Mouz. Mouz NXT är nämligen en av de mest framgångsrika akademilagen någonsin, och huserade tidigare dagens toppspelare som Jimi "Jimpphat" Salo, Kamil "siuhy" Szkaradek och Dorian "xertioN" Berman. Nu har den nya femman blivit leakad tack vare turneringsarrangören Shuffle Masters.

Den enda spelaren som blivit kvar är Oldřich "PR" Nový, som varit del av Mouz NXT-linan sedan juli i fjol. Han är dessutom lagets äldsta spelare, endast 17 år gammal. Resten av spelarna är nya unga talanger som imponerat på Faceit. Vi finner bland annat de 15-årige spelarna Cliqq från Finland och isländska Blick, samt den 15-åriga bulgariska AWPern Jorko.

Mouz NXT:s första match blir redan imorgon då laget möter svenskarna i Johnny Speeds i Shuffle Masters Season 2, en onlinetävling med en prispott på 10 000 dollar (~100 000 kronor). Matchen är schemalagd att spelas klockan 19:00.

Mouz NXT är nu:
Ungern Adrian "xelex" Vincze
Island Brimir Blick Birgisson
Tjeckien Oldřich "PR Nový
Bulgarien Georgi "Jorko" Mitev
Finland Niki "Cliqq" Kinnunen


Artikelbild: Shuffle Masters/X
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..