×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Svenskkollen: ztr tar silvermedalj i CCT-tävling - för tredje gången i rad

1
Tre CCT-tävlingar i rad har Gamerlegion slutat tvåa.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

ztr och Gamerlegion slutar tvåa i CCT Series 12

Erik "ztr" Gustafsson leder den unga femman i Gamerlegion till flera slutspel. Så var det även igår, när Gamerlegion först slog Aurora 2-1 och sedan ställdes mot BetBoom i finalen. Där lyckades Gamerlegion inte riktigt komma igång, och de förlorade snabbt 2-0 trots bra spel från ztr. Gamerlegion får därmed nöja sig med en silvermedalj och andrapriset på 10 000 dollar (~100 000 kronor). Förlusten innebär att ztr och Gamerlegion har kommit tvåa tre gånger i rad i CCT-tävlingar, då de vann silver i både den tionde och elfte upplagan, och nu även i den tolfte.

Gamerlegion vs Aurora
Gamerlegion vs Betboom

Fortsatt succé för svenskduon i Wildcard

Sedan Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant värvades till Wildcard har det amerikanska laget nästan bara vunnit. Vinstsviten fortsatte igår natt när laget vann två raka matcher och tog sig till finalen av det stängda kvalet till ESL Challenger Katowice. Nu krävs endast en vinst för svenskarna för att kvala till LAN-tävlingen.

Wildcard vs Marca Registrada
Wildcard vs Legacy

Eyeballers tar en snabb vinst, men ställs nu inför en rejäl utmaning

På lördagen fick vi se Eyeballers vinna 2-1 mot rumänska Nexus Gaming i en rejält jämn match. Då var det den nya Eyeballers-inhopparen Jonathan "delle" Ahlstedt som toppade servern med 75 frallor efter tre kartor spelade. Nu ställs dock Eyeballers inför en rejäl utmaning i CCT Season 2 Series 14-kvalet, då dagens avgörande match är mot Team Spirit, en av de bästa akademilagen. Om Eyeballers lyckas vinna där kvalar de till onlinetävlingen CCT, med en prispott på 50 000 dollar (~500 000 kronor)

Eyeballers vs Nexus

Johnny Speeds tar och ger

Lördagen började med en tung match för Johnny Speeds, som i en 2-0-förlust besegrades av Into The Breach. Svensklaget relegeras därmed till lower bracket-spelet i turneringen. Senare på lördagskvällen satte Johnny Speeds i andra växeln inför matchen mot Acred då de körde över motståndarna med en 2-0-vinst. Då fick även Olle "spooke" Grundström och Hampus "hampus" Poser visa musklerna med riktigt snyggt spel.

Johnny Speeds vs Into The Breach
Johnny Speeds vs Acred

Dagens svenskmatcher

CCT Season 2 Europe Series 14-kvalet (avgörande match)
Eyeballers vs Spirit Academy
CPH Wolves (eraa) vs G2 Ares

CCT Season 2 Europe Series 13 (utslagsmatch)
CPH Wolves (eraa) vs Into The Breach

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..