×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: eraa fortsätter imponera i nya laget — klar för CCT-slutspel

1
Sean "eraa" Knutsson och hans Copenhagen Wolves fortsätter att gå starkt. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

eraa fortsätter imponera i nya laget — klar för CCT-slutspel

Copenhagen Wolves, med svensken Sean "eraa" Knutsson i AWP-rollen, fortsätter att gå starkt i de europeiska onlinetävlingarna. Igår säkrade laget en plats i slutspelet av CCT Season 2 Europe Series 12 efter att ha vunnit sin tredje gruppspelsmatch i tävlingens swissgruppspel. Den danska organisationen tog en övertygande 2-0-seger mot Zero Tenacity och eraa toppade scoreboarden för sitt lag i matchen.

CPH Wolves vs Zero Tenacity

Eyeballers missar nästa CCT-tävling — eraa enda svensk i gruppspelet

Eyeballers lyckades inte kvala till CCT Season 2 European Series 13. Laget spelade en direkt avgörande kvalmatch igår men förlorade då mot DMS med 0-2 i kartor.

Bättre gick det för eraa och Copenhagen Wolves som vann sin avgörande kvalmatch mot Team Space med 2-1 i kartor. I och med segern säkrar eraa, som enda svensk, en plats i nästa CCT-gruppspel.

Eyeballers vs DMS
CPH Wolves vs Space

Dagens svenskmatcher

Yalla Compass Summer (slutspel)
Metizport vs Into The Breach

Fastcup CSGORUN Cup (slutspel)
Johnny Speeds vs 9INE

European Pro League (gruppspel)
Alliance vs Verdant
Johnny Speeds vs Apogee

CCT Season 2 Europe Series 13 (gruppspel)
CPH Wolves vs Ecstatic

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..