×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Svenskarna lever vidare i CCT-kvalet — nu väntar sista hindret

1
Eyeballers och Sean "eraa" Casido Knutsson behöver vinna en match till för att säkra avancemang. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Svenskarna lever vidare i CCT-kvalet

På lördagen lyckades både Eyeballers och Sean "eraa" Knutsson ta sig vidare från gruppspelet i kvalet till CCT Season 2 European Series 13. Resultaten innebar att eraas Copenhagen Wolves och Eyeballers spelar varsin play-in-match under söndagen. Seger där innebär spel i kommande CCT-säsong.

Eyeballers vs K27
Fluffy Gangsters vs Copenhagen Wolves

kreaz utslagen ur tjeckisk LAN-turnering

De regerande mästarna Dynamo Eclot har spelat färdigt i LAN-turneringen Tipsport Fall Cup. Efter förlusten mot Sinners i öppningsmatchen åkte Rasmus "kreaz" Johansson och hans lagkamrater under lördagen på ytterligare ett bakslag när laget föll mot Team Sampi i lower bracket.

Dynamo Eclot vs Sampi

Fin start för dezt i United21

Rasmus "dezt" Nyström och hans Viperio fick en fin start på United21 när turneringens tjugonde upplaga drog igång under lördagen. Det franskorienterade laget Adepts stod för motståndet och svenskens lag kunde bekvämt vinna matchen.

Viperio vs Adepts

showmakerz tar andra segern i Elitserien

På lördagskvällen ställdes showmakerz och Deathsquad mot varandra i swissgruppspelets fjärde omgång av Elitserien. De förstnämnda knep segern och behöver vinna nästa match för att säkra en direktplats till slutspelet. För Deathsquad innebär förlusten spel i lower swissgruppspelet.

showmakerz vs Deathsquad

Dagens svenskmatcher

Kval till CCT Season 2 Europe Series 13 (play-in)
DMS vs Eyeballers
Space vs Copenhagen Wolves

CCT Season 2 European Series 12
Zero Tenacity vs Copenhagen Wolves

Artikelbild: Pressbild/PLAYzone och Daniel Sandström
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..