×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Navi-kaptenen hyllar finalmotståndarna: "De är starkare än någonsin"

1
Aleksi "Aleksib" Virolainen hyllar Eternal Fire form.
Om en timme drar finalen i ESL Pro League mellan Natus Vincere och Eternal Fire igång. Då passar Navi-kaptenen på att hylla de turkiska motståndarna.

Efter semifinalvinsten mot G2 Esports intervjuades Aleksi "Aleksib" Virolainen av nyhetssajten HLTV. Han fick då frågan om hur tankarna går kring finalmötet mot Eternal Fire.

— Vi har sett hur de spelat i den här turneringen, det är ett annat lag jag känner, de spelar superstarkt. Så som de spelade mot Vitality och slog dem, vi tittade alla på det i träningsrummet och blev förvånade, de spelade superstarkt. Vi vet att vi har spelat mot dem, vi har förberett oss mot dem, det är inte som ett lag vi inte spelade, men jag känner att de är starkare än någonsin och verkligen hungriga efter att vinna något. Men om jag ska vara ärlig så är vi det också, säger Aleksib till HLTV.

Lagen ställdes mot varandra tidigare under turneringen och där var Navi det starkare laget, som vann matchen med 2—0. Finalen startar 17:00 och går att följa på ESL:s Twitch-kanal.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..