×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Här visar Navi-stjärnan fingret åt motståndarna: "Nästa gång blir det två fingrar"

1
Den 24-årige stjärnan lyckades inte hålla tillbaka sina känslor.
På fredagen spelade Natus Vincere till sig en semifinalsplats i ESL Pro League. Det som uppmärksammades mest under kvartsfinalsmötet med Team Spirit var en gest som Justinas "jL" Lekavicius riktade åt motståndarna.

Den uppmärksammade gesten skedde efter att den litauiske stjärnan tog sitt lag upp till kartboll på matchens första karta. 24-åringen var ensam kvar mot tre motståndare och efter ett saftigt one shot på Danil "donk" Kryshkovets lyckades han vinna rundan.

Han lyckades dock inte hålla tillbaka sina känslor. Glädjevrålet räckte inte utan han valde dessutom att visa motståndarna fingret. Efter matchen bad jL om ursäkt för gesten — och försäkrade fansen att två fingrar åker upp nästa gång.

"Fan det känns bra att äntligen vinna mot Spirit.. Jag vill uppriktigt be om ursäkt för för mycket känslor från min sida, nästa gång blir det två fingrar", skriver jL i ett inlägg.

Se jL:s clutch och gest nedan:

ESL/Twitch och João Ferreira/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..