×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Natus Vincere ställs mot Eternal Fire i ESL Pro League-finalen

1
Fjärde raka finalen väntar för Aleksi "Aleksib" Virolainens mannar.
Semifinalerna i ESL Pro League är färdigspelade och då står det klart att Natus Vincere kommer att spela sin fjärde raka final. Aleksi "Aleksib" Virolainen såg till att hans tidigare lag G2 Esports besegrades — samtidigt utökades Navis segersvit mot G2 till åtta raka matcher.

Natus Vincere
Aleskib, b1t, iM, jL, w0nderful

G2 Esports
huNter, malbsMd, m0NESY, NiKo, Snax

Den litauiske stjärnan Justinas "jL" Lekavicius storspelade under matchens första karta Inferno och hjälpte Navi att koppla grepp om matchen genom att vinna kartan med siffrorna 13—8. G2 kämpade sig tillbaka och stod för ett imponerande CT-spel på Nuke som hjälpte dem att stänga kartan med 13—11. Matchen avgjordes på Ancient och ännu en gång var det jL som briljerade när Navi tog hem kartan med siffrorna 13—6.

Tidigare under lördagen ställdes uppstickarna Eternal Fire och MIBR mot varandra i den första semifinalen. Då visade sig turkarna i Eternal Fire vara det formstarkare laget och lagets största final hittills var ett faktum.

Eternal Fire
Calyx, MAJ3R, Wicadia, woxic, XANTARES

MIBR
brnz4n, drop, exit, insani, saffee

Det krävdes endast två kartor för att skilja lagen åt. Matchens första karta Nuke hanterade AWP-stjärnan Özgür "woxic" Eker lysande och kartans slutresultat skrevs till 13—7 fördel Eternal Fire. Inferno var snäppet jämnare men återigen var det en av turkarna som var serverns starkaste spelare. Den här gången var det Ali "Wicadia" Haydar Yalçın som storspelade och hjälpte sitt lag att vinna kartan med 13—10.

Finalen mellan Eternal Fire och Natus Vincere startar 17:00 under söndagen. Vinnaren belönas med 170 000 dollar (cirka 1,7 miljoner kronor) medan silvermedaljörerna får nöja sig med 80 000 dollar (cirka 814 000 kronor).

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..