×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Danska in-game leadern hoppade in i Bleed

1
Kan detta bli Hampus "hampus" Posers ersättare i Bleed?
När Bleed Esports igår spelade upper bracket-final i onlinetävlingen Fastcup CSGORUN Cup gjorde man det med den danska in-game leadern Patrick "Patti" Larsen i laget. Den 26-årige dansken, som för närvarande är bänkad i Gaimin Gladiators, spelade istället för Nemanja "nexa" Isaković som häromdagen förpassats till bänken.

Sedan den svenska Bleed-spelaren Hampus "hampus" Poser lånats ut till Johnny Speeds står Bleed utan en given in-game leader och Patti skulle kunna vara ett alternativ för laget framöver. Det har inte kommunicerats något officiellt från organisationen om en tilltänkt ersättare och det är alltså oklart om Patti kommer att fortsätta spela med laget även i andra tävlingar framöver.

Bleed ställde upp med följande femma igår:
Vladan "VLDN" Radevic
Tim "nawwk" Jonasson
Cai "CYPHER" Watson
Joakim "jkaem" Myrbostad
Patrick "Patti" Larsen

Artikelbild: Bleed/X och Pressbild/PGL
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..