×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Johnny Speeds klara för upper bracket-semifinal i onlinetävling

1
Det svenska topplaget är obesegrade hittills i tävlingen. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Johnny Speeds klara för upper bracket-semifinal i onlinetävling

Svenskarna i Johnny Speeds fortsätter att gå obesegrade i Fastcup CSGORUN Cup. Laget vann igår sin upper bracket-kvartsfinal mot Cybershoke Esports och är nu klara för upper bracket-semifinal i tävlingen.

Desto sämre gick det för Tim "nawwk" Jonasson och hans Bleed som förlorade sin upper bracket-semifinal mot Lajtbitexe. Laget lämnade tvingades därefter att lämna walkover i lower bracket-åttondelen då man inte hade en fulltalig femma att ställa upp med.

Dubbla svenskvinster för zAAz och Nea i ESL Impact League

Zainab "zAAz" Turkie och hennes Imperial Esports fortsätter att dominera i ESL Impact League-gruppspelet. Svenskans lag tog igår sin tredje raka vinst i tävlingen när man besegrade HSG med 2-0 i kartor. Imperial toppar nu grupp A och är det enda laget som gått obesegrade hittills i gruppen.

I grupp B tog Linnea "Nea" Claessons lag Astralis sin andra raka vinst i gruppspelet när laget besegrade Let Her Cook med 2-1 i kartor. Vinsten innebär att Astralis efter tre spelade gruppspelsomgångar har två vinster och en förlust som facit.

Johnny Speeds vann rysarderby mot Alliance

När European Pro Leagues 19:e säsong drog igång igår ställdes de två svenska topplagen Johnny Speeds och Alliance mot varandra. De förstnämnda gick segrande ur derbyt med 2-1 i kartor efter en riktigt jämn match.

Johnny Speeds vs Alliance

Eyeballers ute ur CCT-gruppspelet— eraa säkrar andra raka vinsten

Igår fortsatte swissgruppspelet i CCT Season 2 European Series 12. För helsvenska Eyeballers tog CCT-äventyret slut för den här upplagan av tävlingen då laget åkte på sin tredje raka förlust i gruppspelet och därmed är utslagna med noll vinster och tre förluster som facit.

Bättre gick det för Sean "eraa" Casido Knutsson och hans nya lag Copenhagen Wolves som säkrade sin andra raka vinst när man besegrade 9 Pandas med 2-1. Efter tre spelade swissomgångar har Wolves två vinster och en förlust.

Eyeballers vs Nexus
CPH Wolves vs 9 Pandas

Stark start för eraa i CCT-kvalet

Utöver att gå starkt i den nuvarande CCT-säsongen har eraa och hans Wolves också fått en invite till kvalet inför nästa upplaga av tävlingen. Där öppnade Wolves starkt igår genom att besegra Verdant med 2-1 i kartor.

CPH Wolves vs Verdant

Venom och Lemondogs tar sista gruppspelsplatserna i Svenska Cupen

Igår avgjordes det tredje och sista öppna kvalet till Svenska Cupen. De sista två lagen som tog sig vidare till gruppspelet blev till slut Venom och Lemondogs som vann sina avgörande kvalmatcher mot Thomas Shelbyk och Godsent med 2-1 i kartor.

Venom vs Thomas Shelbyk
Godsent vs Lemondogs

Dagens svenskmatcher

Fastcup CSGORUN Cup (slutspel)
Johnny Speeds vs Lajtbitexe

Tipsport Fall Cup (slutspel)
Dynamo Eclot vs Sinners

Kval till CCT Season 2 Europe Series 13
CPH Wolves vs Ruby

Artikelbild: Stephanie Lindgren, Kim Andersson, Luc Bouchon/ESL och Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..