×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Svenska Cupen-slutspelet spelas på Posthuset i Stockholm

2
Svenska Cupen-slutspelet får en ny spelplats i år.
De senaste åren har Svenska Cupen spelats i esportarenan på Space. Efter att Space tidigare i år lagts ned har tävlingen nu fått byta spelplats.

2024 års slutspel kommer istället att spelas i Posthusets lokal Orangeriet i centrala Stockholm. Det är första gången någonsin som ett esportevenemang ägt rum i de anrika lokalerna.

– Posthuset är en väldigt annorlunda lokal jämfört med var vi spelat tidigare år vilket känns lite pirrigt men så klart också väldigt spännande. Den speciella spelplatsen innebär att årets final kommer att bli ett helt unikt evenemang som man som svenskt CS-fan absolut inte får missa! säger Joakim Jansson, esportchef på Fragbite.

Förutom att presentera spelplatsen för slutspelet har Svenska Cupen idag gått ut med ett par andra nyheter. Bland annat kommer finalen att spelas på en lördag istället för söndag och vara i BO5-format istället för BO3 som det varit tidigare.


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Pressbild/Posthuset
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..