×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Venom och Lemondogs klara för Svenska Cupen-gruppspelet

1
Nu står det klart vilka 8 lag som kommer att spela i Svenska Cupens gruppspel.
Under torsdagskvällen avgjordes det tredje och sista öppna kvalet till årets upplaga av Svenska Cupen. Två avgörande kvalmatcher spelades under kvällen och i slutändan var det mixlaget Venom samt Lemondogs som lyckades säkra avancemang till gruppspelet.

Resultaten innebär att de åtta lag som nu säkrat en plats i Svenska Cupen-gruppspelet är:
Lilmix
Alliance
Kappa Bar
Sverige Megoshort
Sverige Kneaskydd
Sverige Pikejägarna
Sverige Venom
Lemondogs

Det första laget för kvällen att säkra avancemang var Venom som besegrade mixlaget Thomas Shelbyk med 2-1 i kartor efter att laget vänt 0-1-underläge till vinst. Venom förlorade första kartan Ancient med 9-13 men tog sedan två raka kartsegrar på Anubis (13-11) och Mirage (13-8).

Sverige Venom
magi, RealYummy, rafftu, milky, redzy

Sverige Thomas Shelbyk
zapr, zame, macke, Kronkzz, straxy

Kvällens andra match blev en riktig rysare mellan två jämnstarka lag i form av Lemondogs och Godsent. Efter att bägge lagen vunnit sina respektive kartval med 13-11 avgjordes matchen på Anubis och där krävdes det övertid för att skilja lagen åt.

På övertiden var det de rutinerade Lemondogs-spelarna som klev fram och var det starkare laget. Femman vann tre raka rundor på T-sidan och lyckades också vinna den CT-runda som krävdes för att stänga kartan med siffrorna 16-13.

Godsent
Wonder, Sn0w, MaiL09, Cham, Fraaank

Lemondogs
hemzk9, zeak, wiking, Mann3n, simpan

Artikelbild: Pressbild/Lemondogs och Daniel Sandström
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..