×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nytt skin till USP-S inspirerat av cigarrer hyllas på Reddit

1
Hade du velat se detta skin i Counter-Strike 2?
Skinskaparen Flick Montana visade häromdagen upp sitt senaste verk på Reddit, ett skin till USP-S inspirerat av klassiska cigarrer och cigarrlådor. Skapelsen, som fått namnet USP-S Smoked och publicerades i tråden "USP-S Inspired by Vintage Cigars + Boxes", har fått mycket positiv respons från communityn.

"Det ser väldigt bra ut! Jag ska rösta upp det när jag kommer hem och Steam inte längre är blockerat av min arbetsgivare", skriver användaren philip0908 i trådens mest uppröstade svar.

En annan populär kommentar kommer från twasmeister, som föreslår att skicket på skinet skulle kunna reflekteras genom olika cigarrfärger beroende på graden av slitage.

"Kanske kan du göra så att slitage, när det är i lägre float, visar en mörkare färg på ljuddämparen. En Connecticut FN, till en Habano FT/WW, och en Maduro BS", föreslår användaren.

Länk till skinet på Steam Workshop.

USP-S Inspired by Vintage Cigars + Boxes
byu/goldenboots inGlobalOffensive

Artikelbild: Flick Montana/Steam
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..