×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

CS-kommentatorn utsatt för bedrägeri – förlorade hela sitt inventory

1
Mohan "launders" Govindasamy har förlorat alla sina skins efter att ha blivit lurad.
Den välkända Counter-Strike-kommentatorn Mohan "launders" Govindasamy har blivit av med hela sitt Steam-inventory efter att ha blivit lurad av en bedragare. Det berättar launders om själv i inlägg på sociala medier.

launders förlorade bland annat värdefulla knivar och handskar när en scammer tog över hans konto. Bedragaren använde sig av en kapad väns konto för att lura launders att scanna en falsk QR-kod från en bluffturneringssida. Genom att göra detta överfördes profilens Steam Guard till en annan enhet, vilket gjorde det möjligt för hackern att få full tillgång till launders Steam-konto och föra över alla hans föremål.

Den omtyckta profilen ifrågasätter nu varför scammern kunde genomföra skintrades direkt efter att kontot ändrat Steam Guard, då det vanligtvis ska finnas en 48-timmars spärr på alla transaktioner.


Artikelbild: Pressbild/Beyond The Summit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..