×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Gamer spenderar över fyra miljoner kronor för att nå högst Steam-level

1
Spelaren har spenderat galna summor för att vara det konto med högst level på plattformen.
En spelare känd som Stasik tog för några veckor sedan över förstaplatsen som innehavare av den högsta leveln på Steam, efter att ha nått level 5960. Det rapporterar den brittiska nyhetssajten Metro.

Stasik, som sägs vara bosatt i Förenade Arabemiraten, har spenderat över 4 miljoner kronor för att nå en så hög level genom att köpa och tillverka badges med hjälp av samlarkort.

Tidigare innehades rekordet av spelaren St4ck, som hade nått level 5001 efter att ha lagt mellan 4 och 7 miljoner kronor på att bygga upp sitt konto. St4cks prestation blev så uppmärksammad av Valve att de skapade en särskild badge åt honom när han nådde level 5000. Det är ännu oklart om Valve kommer att göra något liknande för Stasik.

Stasiks inventory på Steam innehåller över 2,8 miljoner objekt, däribland sju factory new AWP Dragon Lore-skin, värda cirka 130 000 kronor styck. Stasiks profil visar för närvarande inga nya badges, och frågan kvarstår om Valve kommer att skapa en för hans senaste prestation.

Artikelbild: Pressbild/Valve och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..