×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska E-sportförbundet väljer in 12 nya spel

2
15 spel ingår nu i Svenska E-sportförbundets titlar.
Under helgens styrelsemöte bekräftade Svenska E-sportförbundet att man utökar sin lista över organiserade e-sporttitlar från tre till femton. Det framgår av ett pressmeddelande.

Förbundet, som sedan tidigare har organiserat föreningar som tävlar och tränar i Counter-Strike, Rocket League och Dota 2, kommer nu också att inkludera titlar som StarCraft 2, Apex Legends, Fortnite och League of Legends. Även fler klassiska och populära spel som Super Smash Bros. och Tekken 8 kommer att bli en del av förbundets officiella verksamhet.

Utvidgningen sker i kölvattnet av att förbundet förra året blev en del av Riksidrottsförbundet (RF) och att man nu utökar antalet grenar innebär också att fler spel blir den av idrottsrörelsen.

Artikelbild: Pressbild/Svenska E-sportförbundet
Videokälla: IESF/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..