×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska E-sportförbundet får ny grafisk identitet

1
Vad tycker du om den nya loggan?
För precis ett år sedan togs det historiska beslutet att inkludera det Svenska E-sportförbundet i Riksidrottsförbundet, den dagen blev esport officiellt en idrott. Sedan dess har esportsscenen i Sverige växt åt flera håll,, vilket också måste representeras av hur organisationerna väljer att representera sig.

Därmed valde det Svenska E-sportförbundet att under torsdagen presentera en ny grafisk profil, med en ny logga och hemsida:

Svenska E-sportförbundets hemsida är också under omformning, men är hittills inte färdiggjord. I och med den nya grafiska profilen släpptes även en YouTube-video där den nya loggan presenteras och förklaras:

"Vi vill visa en grafisk profil som är hållbar nu och i framtiden, som bygger på värdeorden som vi har skapat. En utmaning i processen har varit att att gifta bilder av ett statiskt förbund med en ung idrott och en ung målgrupp. Men vi tycker att vi har lyckats skapa en profil som kan agera som ett tryggt och seriöst förbund, utan att förlora det dynamiska", säger Svenska E-sportförbundet i videon.

Se den nya loggan:
Svenska E-sportförbundets nya logga.
Svenska E-sportförbundets nya logga.


Artikelbild: Pressbild/Svenska E-sportförbundet och skärmdump/X
Videokälla: IESF/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..