×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent presenterar ny femma — plockar upp akademilaget

1
De svenska talangerna i Young Gods blir det nya huvudlaget.
Tidigare i år tvingades Godsent att pausa sin professionella CS-satsning efter att huvudlaget förlorat sin huvudsponsor. Nu står det klart att akademilaget Young Gods blir det nya huvudlaget, det meddelade den svenska organisationen under lördagen.

"Detta kommer få vår klubb att starta om med ett ungt konkurrenskraftigt svenskt CS-projekt som kan drivas effektivt i vår hemstad Malmö med förmågan att bli absolut världsklass på kort tid. Från och med denna tidpunkt börjar en ny resa och med tiden kommer vi genom ärligt arbete att ta oss till toppen igen", skriver Godsent i ett pressmeddelande.

När det tidigare projektet pausades uppdagades det att organisationen inte betalat ut löner till flera spelare. Godsent skriver att de nu genomgått en omstrukturering och förklarar att de fortfarande arbetar med att betala ut uteblivna löner till tidigare spelare.

"Efter att vi förlorade huvudsponsorn från det förra laget i januari har vi genomgått en stor omstrukturering. Efter att ha släppt laget har vi varit tvungna att väsentligt omforma vår organisation till en ny hållbar standard, från vilken vi nu går framåt och bygger uppåt. Vi betalar fortfarande skulder till några spelare i vårt tidigare lag och berömmer dem för deras fortsatta stöd. Vi är glada att de flesta redan har hittat nya konkurrenskraftiga projekt", skriver Godsent.

Young Gods stod för en imponerande resa i vårsäsongens upplaga av Elitserien där de lyckades att knipa tredjeplatsen. Senare under sommaren knep de även en andraplats i Dust2 Masters. Godsent meddelar dessutom att ett nytt akademilag kommer att formas.

Godsents nya CS-femma:
Charlie "Cham" Ahlm
Frank "Fraaank" Issal
Liam "MaiL09" Tügel
Timmy "Sn0w" Bruhn
Sverige Leo "Wonder" Wännlund

Samuel "Zyppe" Martinsson (coach)
Sverige Enok "N0cke" Hellebro (assisterande coach)


Artikelbild: Pressbild/Godsent
Videokälla: masterpipe83/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..