×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds och Godsent på topp - så har det gått i Elitseriens andra vecka

1
Gräsrotslagen fortsätter dominera, medan mixlagen får det tuffare.
Swiss-spelen i höstens Svenska Elitserien är i full gång och har nu avslutat sin andra vecka. Fragbite sammanställer allt du behöver veta om den svenska tävlingen.

2-0 – Godsent, Johnny Speeds, Kappa Bar och Lilmix på topp

Det finns fyra lag som är 2-0 i swiss-spelet, och lagen som är på topp borde inte väcka några funderingar. Givetvis finner vi Sveriges bästa helsvenska lag Johnny Speeds på topp, som nu letar efter en femte spelare efter Hugo "chawzyyy" Gunther valt att lämna laget. De svenska gräsrotslagen Lilmix och Kappa Bar återfinns likaså bland toppen. Mest förvånande är succédebuten för den nya Godsent-linan, som spelat tillsammans i endast ett par veckor.

1-1 – Tuffare start för nya NIP Svea, Alliance och Lemondogs

I 1-1-matcherna finner vi bland annat NIP:s nya akademilag, Alliance som hittills haft en tuff säsong och gräsrotslaget Lemondogs. Det sistnämnda är en av de mest erfarna lagen i Elitserien tack vare deras 10 uppträdanden i tävlingen. Alliance, som är regerande mästare av Elitseriens höstupplaga, är storfavorit att nå slutspelen. NIP:s akademilag är nytt och ungt, men kan imponera under den kommande veckan.

0-2 – Mixlagen får problem

I 0-2-matcherna finner vi mixlag som Lagby Gooners, Killbox och regeltre. Det har varit många jämna matcher för mixlagen, även mot starka lag, och de hoppas nu kunna kämpa tillbaka hela vägen till slutspel. Under de kommande veckorna kommer två av dessa lag bli utslagna, då 0-2-lagen ställs mot varandra i elimineringsmatcher.

Swiss-spelen fortsätter under de kommande två veckorna, med start 3 september då 2-0-lagen möter varandra. Fullständigt schema återfinns på SEC:s hemsida.

Så ser poängtabellen ut efter Elitseriens andra vecka:

2-0 Lag
Sverige Kappa Bar
Sverige Lilmix
Sverige Godsent
Sverige Johnny Speeds

1-1 Lag:
Sverige Lemondogs
Sverige NIP Svea
Sverige privateshow
Sverige Alliance
Sverige Kario Mart
Sverige showmakerz
Sverige Deathsquad
Sverige Warcube

0-2 Lag
Sverige Northern Lights
Sverige Killbox
Sverige Lagby gooners
Sverige regeltre


Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Fragbite
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..