×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Brollan och KRIMZ illa ute i ESL Pro League — ställs mot varandra

1
Freddy "KRIMZ" Johansson och Ludvig "Brollan" Brolin får möta varandra i utslagsmatch. Här är alla gårdagens svenska resultat.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Brollan och KRIMZ illa ute i ESL Pro League — ställs mot varandra

Det fortsätter att gå tungt för de sista svenskhoppen i ESL Pro League. Både Ludvig "Brollan" Brolin och Freddy "KRiMZ" Johansson förlorade igår sina matcher och har nu petats ned till grupp C:s lower bracket där lagen kommer att få möta varandra i en utslagsmatch på lördag.

Fnatic vs BIG
Mouz vs Complexity

Godsent säkrar slutspelsplats i Elitserien — vann mot Lilmix

Det andra laget att säkra en plats i Elitseriens slutspel blir Godsent. Laget tog igår sin tredje raka vinst i swissgruppspelet efter att ha besegrat Lilmix med 2-0 i kartor.

Lilmix vs Godsent

Nea vann svenskmötet med Emmsan — säkrade första segern i Impact-gruppspelet

De två svenska spelarna Linnea "Nea" Claesson och Emma "Emmsan" Mattsson mötte igår varandra i ESL Impact-gruppspelets andra spelomgång. Det var den förstnämnda som gick segrande ur svenskmötet efter att Astralis vunnit med 2-0 i kartor.

Astralis vs Ence

Eyeballers utslagna i CCT-slutspelet — trots poiiis rekordkarta

Den svenska supertalangen Alex "poiii" Nyholm Sundgren slog rekord i antal kills under 24 rundor igår när Eyeballers mötte Zero Tenacity i åttondelsfinalen av CCT Season 2 Europe Series 11. Trots poiiis insats på Anubis förlorade svenskarna bo3-mötet med 1-2 i kartor och är därmed utslagna ur tävlingen.

Eyeballers vs Zero Tenacity

Dagens svenskmatcher

CCT Season 2 Europe Series 11 (slutspel)
Gamerlegion vs Monte Gen
Bleed vs Spirit Academy

Elisa Invitational Fall (slutspel)
Johnny Speeds vs Rebels

Kval till CCT Season 2 Europe Series 12 (gruppspel)
Alliance vs Nexus

Artikelbild: Mouz/X och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..