×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple om återinträde i CS: "Förhoppningsvis snart"

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev vill återkomma till CS, men har inte funnit ett lag.
Det har nu gått nio månader sedan en av historiens bästa Counter-Strike spelare, Oleksandr "s1mple" Kostyliev, valde att ta en paus i karriären för att fokusera på annat. Han har sedan dess skapat onlinekurser, spelat en match för Falcons Esports och präglats av frågor om när han ska återkomma till CS. Men svaret till den frågan verkar inte s1mple heller veta.

I en tråd på X mellan CS-experten Duncan "Thorin" Shields och s1mple kommer frågan om när den ukrainska stjärnan kommer att återvända på tal. s1mples svar: "Det är en svår fråga, förhoppningsvis snart"

s1mple spelade sin senaste officiella CS-match för drygt fyra månader sedan, då han agerade inhoppare i Falcons under en turnering. Det blev dock ingen succédebut för den ukrainska stjärnan, som shockartat förlorade 1-2 i en match mot svenskarna i Metizport. Det var s1mples första match på fem månader efter att han förpassade sig själv till bänken, vilket kan förklara varför s1mple blev matchens näst sämsta spelare. Efter skrällförlusten mot Metizport var det många som hyllade svenskarnas starka insats, medan andra riktade kritik mot s1mples svaga prestation.

Det är ännu oklart vilket lag som s1mple kommer att spela i härnäst, men spelaren har tidigare uttryckt en vilja att återkomma innan årets Majorn i Shanghai. Kvalen till Majorn börjar dock redan nästa månad, vilket sätter press på den ukrainska stjärnan att snart finna ett lag.

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..