×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Rysk dataminer: Nytt vapen kan vara på väg till Counter-Strike

1
Flera spelare spekulerar om en större uppdatering i samband med Counter-Strike 2:s ettårsdag.
En dataminer har upptäckt ledtrådar om ett nytt föremål eller vapen i speldatafilerna för Counter-Strike 2, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews. Det är Youtube-kanalen Prom_molekura som ligger bakom upptäckterna och som delat med sig av fynden i en video på plattformen.

Tidigare har CS-profilen Maksim "GabeFollower" Poletayev också funnit information om potentiella nyheter i spelfilerna. Bland annat har det rapporterats om att keychains kan vara på väg att introduceras i spelet.

Valve har inte delat någon konkret information om framtida uppdateringar, men i en sällsynt intervju förra året avslöjade utvecklarna att man faktiskt vill släppa nya vapen till Counter-Strike. Någon tidpunkt för när ett nytt vapen skulle kunna lanseras i spelet har Valve inte delat med sig av, men många spelare hoppas att utvecklarna planerar en omfattande uppdatering för Counter-Strike 2:s ettårsjubileum som äger rum den 27 september.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..