×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds inbjudna till slutspelet i Elisa Invitational Fall — hampus registrerad i laget

2
Det svenska laget tar plats i Elisa Invitational-slutspelet med Hampus "hampus" Poser i truppen.
Det svenska topplaget Johnny Speeds har blivit inbjudna till slutspelet i Elisa Invitational Fall 2024. Det meddelar Elisa via sociala medier idag. Totalt har fyra lag, inklusive Johnny Speeds, fått direkta inbjudningar till slutspelet.

Eftersom Johnny Speeds ännu inte har en fulltalig femma efter att Hugo "chawzyyy" Gunther lämnat laget tidigare under säsongen kommer laget att ställa upp med en inhoppare. Enligt CS-sajten HLTV:s matchsida har Johnny Speeds något oväntat registrerat Bleed Esports-spelaren Hampus "hampus" Poser som sin femte man.

Att Johnny Speeds var intresserade av att spela med hampus kunde Fragbite rapportera förra veckan, men att en lösning skulle gå att hitta kändes avlägset efter att Bleeds coach Aleksandar "kassad" Trifunović bemött uppgifterna genom att bestämt hävda att hampus inte skulle någonstans. Nu känns hampus allt närmare en flytt till Bleed då han under fredagen dessutom saknades på servern i lagets CCT-match mot Insilio.

Förutom Johnny Speeds är 3DMAX, Sashi Esports och OG de andra lagen som blivit inbjudna. Samtidigt har åtta andra lag kvalificerat sig till slutspelet via gruppspelet. Bland dessa återfinns bland annat svenska Metizport.

De inbjudna och kvalificerade lagen kommer att kämpa om en del av prispotten på 25 000 Euro (~280 000 kronor) och en åtråvärd plats i LAN-tävlingen Elisa Masters Espoo 2024.


Artikelbild: João Ferreira/PGL och Daniel Sandström
Videokälla: RES/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..