×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Viktiga matcher väntar för svenskarna i ESL Pro League

1
Sista chansen-kvalet väntar för ESL Pro League-svenskarna. Här är alla gårdagens svenska resultat.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Sista chansen för flera svenskar i ESL Pro League

Svenskduon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i Sangal lyckades inte säkra en slutspelsplats i ESL Pro League under fredagen. Returmötet med Faze Clan slutade 2—0 till veteranernas favör. Sangal får därmed fortsätta turneringen i sista chansen-kvalet.

Senare under fredagen öppnade Wildcard-svenskarna Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant deras resa i sista chansen-kvalet. Det slutade med en bekväm seger mot det spanska laget KOI med 2—0 i kartor. Wildcard, Sangal och Ninjas in Pyjamas befinner sig nu i sista chansen-kvalet.

Sangal vs Faze
KOI vs Wildcard

CCT-svenskarna vidare till kvartsfinal

Slutspelet i CCT Season 2 Europe Series 10 är i full gång och på fredagen spelade två svenskar sina åttondelsfinaler. Erik "ztr" Gustafsson och hans Gamerlegion städade av Team Endpoint med 2—0 i kartor. Senare under dagen lyckades Bleed Esports och Tim "nawwk" Jonasson att besegra Insilio med 2—1.

Gamerlegion vs Team Endpoint
Bleed Esports vs Insilio

Eyeballers utslagna ur ESL Challenger League

Det blir ingen fortsättning i ESL Challenger League för Eyeballers nästa säsong. På fredagen förlorade svenskarna mot Qiang och är därmed utslagna ur turneringen. Nästa säsong väntar spel i ESEA Advanced för svensklaget.

Qiang vs Eyeballers

CCT-äventyret över för Alliance

Alliance fick en tuff resa i CCT Season 2 Europe Series 11. Fredagens förlust mot Aurora Young Blud innebar lagets tredje raka förlust i gruppspelet och ett tidigt uttåg ur turneringen.

Aurora Young Blud vs Alliance

Young Ninjas faller i Thunderpick World Championship-kvalet

De svenska talangerna Jacob "jocab" Nerheden och Leo "Silence" Ingvarsson i Young Ninjas har imponerat i kvalet till Thunderpick World Championship och under fredagen ställdes laget mot Zero Tenacity i semifinal. För svensk del slutade dessvärre lagets resa där efter att Zero Tenacity vann två raka kartor.

Zero Tenacity vs Young Ninjas

Dagens svenskmatcher

ESL Pro League (sista chansen-kvalet)
Sangal vs FlyQuest
Heroic vs Ninjas in Pyjamas
Wildcard vs 3DMAX

CCT Season 2 Europe Series 10 (slutspel)
Gamerlegion vs Monte
B8 vs Bleed

CCT Season 2 Europe Series 11 (gruppspel)
GUN5 vs Young Ninjas
Eyeballers vs Ecstatics

ESEA Advanced Season 50 Europe (slutspel)
BC.Game vs K27

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..