×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Ninjas In Pyjamas vinner rivalmötet – efter Heroics regelbrott

1
En märklig vinst är också en vinst.
Ninjas in Pyjamas vinner sin öppningsmatch i ESL Pro League. Det huvudsakligen svenska laget besegrar Heroic med 2-1 i kartor efter att laget tilldelats en kartvinst – trots att NIP förlorat kartan.

Det var i matchens första karta som Heroic bröt mot tävlingsarrangören ESL:s nyligen införda förbud mot Snap Tap-teknik. NIP hade initialt förlorat sitt kartval Ancient, med 10-13, men tilldelades vinsten efter att ESL upptäckt att en spelare i Heroic använt Snap Tap under kartan.

Heroic kvitterade sedan genom att vinna Nuke med 13-7 men räckte inte till på den avgörande kartan Vertigo. Där visade NIP:s AWP-spelare Artem "R1nkle" Moroz vägen med 24 kills i NIP:s 13-6-seger.

Förbudet mot Snap Tap och liknande funktioner infördes av ESL för mindre än en vecka sedan och gäller för alla LAN-turneringar, även om de fortfarande tillåts i onlineturneringar.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..