×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Svenska duon fortsätter starkt i ESL Pro League — får returmöte med Faze Clan

1
Linus "LNZ" Holtäng och Simon "Yxngstxr" Boije fortsätter att imponera. Här är alla gårdagens svenska resultat.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Svenska duon fortsätter starkt i ESL Pro League — får returmöte med Faze Clan

Sangal Esports-svenskarna Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije fortsätter att leverera på servern i ESL Pro League-gruppspelet. Igår tog laget sin andra seger i gruppspelet efter att ha besegrat Heroic med 2-1 i kartor.

Sangal har nu guldläge att ta sig vidare till slutspelet i tävlingen, men vägen dit kräver fortsatta fina prestationer. I sin nästa match ställs Sangal återigen mot Faze Clan som i sin tur besegrade Ninjas in Pyjamas igår kväll med 2-1 i kartor.

I grupp B har USA-svenskarna Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström det fortsatt tufft. Svenskarnas lag Wildcard förlorade sin andra raka match och riskerar nu att åka ut ur tävlingen om man förlorar ytterligare en match.

NIP vs Faze
Sangal vs Heroic
Wildcard vs 9z


Andra raka förlusten för ztr i Yalla Compass Summer

Gamerlegion, med svensken Erik "ztr" Gustafsson som in-game leader, har öppnat Yalla Compass Summer-gruppspelet tungt. Laget åkte igår på sin andra raka förlust i swissgruppspelet efter förlust mot Into The Breach. Laget måste nu vinna tre raka matcher för att ta sig till tävlingens slutspel.

Gamerlegion vs Into The Breach

Eyeballers illa ute i ESL Challenger League

Eyeballers har inte haft en lyckad säsong i ESL Challenger League. Efter ett svagt gruppspel klev laget igår in i slutspelet med en låg seedning och åkte dessutom på en förlust i lagets första slutspelsmatch. Svenskarna riskerar nu att tappa sin plats i tävlingen nästa säsong och laget måste vinna tre raka matcher för att behålla sin plats.

Eyeballers vs Betera

Alliance utslagna ur CCT-åttondelen

Svenskarna i Alliance har spelat färdigt i CCT Season 2 Europe Series 10. Laget lyckades ta sig till slutspel i tävlingen men föll i gårdagens åttondelsfinal mot Zero Tenacity.

Alliance vs Zero Tenacity

Seger för kreaz i ESEA Advanced-slutspelet

Rasmus "kreaz" Johansson och hans Dynamo Eclot spelade i går sin första lower bracket-match i ESEA Advanced-slutspelet. Det blev vinst för svenskens lag i mötet med Ruby och Eclot får fortsätta sin lower bracket-resa i slutspelet.

Eclot vs Ruby

Andra raka segern för Eyeballers i CCT-gruppspelet

Eyeballers inlder CCT Season 2 Europe Series 11-gruppspelet starkt. Igår tog laget sin andra raka seger när man besegrade Gun5 med 2-0 i kartor. Efter två spelade omgångar har Eyeballers två segrar och laget behöver nu bara en vinst till för att säkra en plats i slutspelet.

Eyeballers vs Gun5

Alliance och Kario Mart tillbaka på segerbanan i Elitserien

I går kväll fortsatte Elitserien-gruppspelet med matcher i den tredje swiss-omgången. Två matcher mellan lag som inför gårdagen hade en seger och en förlust spelades och det var Kario Mart och Alliance som lyckades ta sig tillbaka på segerbanan igen efter att ha förlorat sina matcher i den andra spelomgången.

NIP Svea vs Kario Mart
Alliance vs Privateshow

Dagens svenskmatcher

ESL Pro League (gruppspel)
Sangal vs Faze Clan
Wildcard vs KOI

CCT Season 2 Europe Series 10 (slutspel)
Bleed vs Insilio
Gamerlegion vs Endpoint

ESL Challenger League (slutspel)
Eyeballers vs Qiang

CCT Season 2 Europe Series 11 (gruppspel)
Alliance vs Aurora Young Blood

Kval till Thunderpick World Championship (slutspel)
Young Ninjas vs Zero Tenacity

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..