×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

donk om att bli världens bästa CS-spelare: "Försöker inte tänka på det"

1
Danil "donk" Kryshkovets försöker fokusera på annat i första hand.
I helgen tog Team Spirit hem segern i Betboom Dacha Belgrad efter en imponerande 3-0-seger mot Eternal Fire i finalen. Den unga ryska spelaren Danil "⁠donk⁠" Kryshkovets blev utsedd till turneringens MVP, vilket var stjärnans fjärde MVP-titel för året.

Efter finalen diskuterade donk sin prestation med CS-sajten HLTV och betonade att lagets framgång är viktigare än individuella utmärkelser.

— Jag känner inte så mycket för att få en MVP, det handlar mer om att vi vinner och blir mästare som ett lag. Självklart är det trevligt att få en MVP, men att vinna som ett lag är viktigare för mig, sade donk.

På frågan om ambitionen att bli utsedd till världens bästa spelare i slutet av året svarade donk att han självklart vill bli bäst men att valde återigen att lyfta lagets prestation som det som är viktigast.

— Det skulle inte vara dumt att vara den bästa spelaren i världen, men jag förstår att för att uppnå det behöver man prestera bra som ett lag, över allt annat. Dåliga lagresultat kommer inte att låta dig vara den bästa spelaren, det är omöjligt.

— Jag fokuserar inte på att vara den bästa spelaren i världen utan på att prestera bra som ett lag och att njuta av att spela tillsammans.Jag försöker att inte tänka på det eller ge det för mycket uppmärksamhet, jag vill bara njuta av att spela med de här grabbarna.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..