×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska supertalangen besegrar donk på Faceit: "Redo för tier 1"

1
Liam "MaiL09" Tügel fortsätter att göra avtryck på servern.
Den 15-åriga svenska supertalangen Liam "MaiL09" Tügel har länge uppmärksammats för sina imponerande CS-förmågor. Nu hyllas MaiL09 efter att han lyckats besegra världens högst rankade Faceit-spelare Danil "donk" Kryshkovets på plattformen.

Det var MaiL09:s coach Samuel "Zyppe" Martinsson som i ett inlägg på X uppmärksammade hur spelaren topfraggade i en vunnen match mot donk på Faceit. Efter att prestationen uppmärksammats berättade Young Gods-coachen Zyppe att han tycker att tonåringen redan nu skulle kunna vara redo för spel på högsta nivå.

"Han är redo för T2, och till och med T1 enligt mig. Målet är att vi ska ta klivet upp till nästa nivå inom snart framtid, och förhoppningsvis vinna över topplagen i Sverige. Vi vann redan över vissa topplag med vårt förra lag, vårt nästa lag kommer vara farligare", skriver Zyppe.


Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Pressbild/Brazy
Videokälla: masterpipe83/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..