×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bomben: Eyeballers bänkar Peppzor och Golden

1
Eyeballers bänkar in-game leadern Maikil "Golden" Selim och långvariga riflern Peppe "Peppzor" Borak.
Eyeballers såg heta ut inför höstsäsongen när de plockade upp den unga stjärnan Alex "poiii" Nyholm Sundgren, men resultaten på servern nådde inte upp till förväntningarna. Idag meddelade den svenska organisationen att Peppe "Peppzor" Borak och Maikil "Golden" Selim förpassas till bänken, medan laget sätter fokus på att hitta deras ersättare.

"De senaste månaderna har vi testat allt och vänt på varje sten i syfte att hitta nivån där vi är konkurrenskraftiga och har goda resultat i turneringar - våra ambitioner med Eyeballers är lika höga som era förväntningar på oss", skriver Eyeballers på X.

Under höstsäsongen har Eyeballers haft bristande prestationer, med en sistaplats i flera tävlingar. Laget missade också det stängda kvalet till årets Major i Shanghai, och trots perioder med bättre succé har laget inte kunnat hitta sin form än.

"Som ni alla har sett har resultaten inte varit bra nog på ett bra tag, och på grund av det har vi valt att genomföra dessa två ändringar i laget", fortsätter Eyeballers.

Peppzor gick med i Eyeballers i slutet av 2022 och hjälpte laget vinna Svenska Cupen. In-game leadern Golden värvades i Eyeballers i april som del av lagets dåvarande omstrukturering. Bänkningen av Golden och Peppzor innebär att laget nu letar efter två ersättare, som de aktivt kommer söka efter under den kommande tiden.

Eyeballers spelar sin nästa match klockan 12:00 på söndagsförmiddagen, där Golden spelar. Robin "flusha" Rönnquist hoppar dock in som ersättare för Peppzor.

Eyeballers är nu
Ludvig "HEAP" Alonso
Jesper "JW" Wecksell
Sverige Alex "poiii" Nyholm Sundgren

Kevin "kevve" Bohlin (Coach)


Artikelbild: Pressbild/Eyeballers
Videokälla: Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..