×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Golden klar för Eyeballers — kan bli fler ändringar i laget

1
Maikil "Golden" Selim blir Eyeballers nya in-game leader.
Det blir Maikil "Golden" Selim som ersätter Casper "SHiNE" Wennerberg som in-game leader i det svenska topplaget Eyeballers. Den före detta Fnatic- och Godsent-spelaren presenterades idag av organisationen genom inlägg på sociala medier.

– Det är med stor spänning jag välkomnar Golden till rödvitt. Jag känner att han har allt som laget har saknat på ledarfronten och jag tror att hans erfarenhet som IGL tillsammans med flusha och mig själv kommer att hjälpa att ta Eyeballers till nästa nivå, säger organisationens spelande delägare Jesper "JW" Wecksell i ett pressmeddelande.

I samma pressmeddelande hintar JW om att fler förändringar i laget kan vara på gång.

— Vi kommer att se några ytterligare drag från vårt läger under de kommande veckorna, men i dag kan vi fokusera på det här! säger JW.

Presentationen av Golden kommer två veckor efter att Eyeballers valt att bänka SHiNE från laget efter en rad tunga resultat under vårsäsongen. Bara dagen efter bänkningen av SHiNE släppte Godsent hela sin CS-femma där Golden var en av spelarna som fick lämna organisationen.

— Jag är glad över att vara här i Eyeballers med några gamla vänner och några nya! Jag är exalterad över att leda detta team och utvecklas tillsammans som en enhet. Framtiden för svensk CS är mycket spännande och vi kommer att arbeta hårt för att vara föregångare, säger Golden i Eyeballers pressmeddelande.

Golden inledde sin sejour i Godsent som coach men tog i augusti över rollen som lagets in-game leader. Med Godsent tog Golden bland annat ett silver i Svenska Cupen 2023 samt vann Dreamhack Winters BYOC-turnering samma år.

Eyeballers är nu:
Jesper "JW" Wecksell
Anton "Sapec" Palmgren
Peppe "Peppzor" Borak
Ludvig "HEAP" Alonso
Maikil "Golden" Selim


Artikelbild: Stephanie Lindgren och Pressbild/Eyeballers

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..