×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Elitseriens höstsäsong börjar på tisdag — här är allt du behöver veta

1
Den svenska tävlingens höstupplaga drar igång redan nästa vecka.
Under kvällen har Elitserien meddelat att höstens upplaga av den svenska tävlingen drar igång på tisdag. Precis som i vårens upplaga är det 16 svenska lag som gör upp i tävlingen som pågår under tre olika faser: Upper Swiss, Lower Swiss och avslutningsvis slutspel.

Deltagande lag

Bland de deltagande lagen finns Johnny Speeds, Lilmix, Young Gods, Kappa Bar, Northern Lights, Lemondogs, showmakerz, NiP Svea, Alliance, privateshow, Kario Mart, W A R C U B E, Lagby Gooners, regeltre, KILLBOX och Deathsquad.

Spelformat och struktur

Tävlingen inleds med två swiss-gruppspel (Upper Swiss och Lower Swiss) följt av ett slutspel. 12 lag avancerar till slutspelet — 8 lag från den inledande Upper Swiss-fasen och 4 från Lower Swiss-fasen där de 8 lag som inte tog sig vidare från Upper Swiss-fasen gör upp om de sista slutspelsplatserna.

Slutspelet startar med single elimination-format i den första omgången och kvartsfinalerna, därefter övergår formatet till ett double elimination-format från semifinalerna fram till tävlingens final.

Inledande matcher

Tisdag
NIP Svea vs Alliance
Onsdag
Johnny Speeds vs Deathsquad
Northern Lights vs Warcube
Torsdag
Lemondogs vs Kario Mart
Fredag
Lilmix vs Killbox
Showmakerz vs Privateshow
Lördag
Young Gods vs Regeltre
Kappa Bar vs Lagby Gooners

Artikelbild: Pressbild/Elitserien och Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..