×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter skrällförlusten mot Young Ninjas - Ence bänkar sin legendariska coach

1
Efter knappt ett år bänkas den tidigare Virtus.Pro-stjärnan.
Igår tog Young Ninjas hem en imponerande vinst då de slog ENCE Esports 2-1 i kvaltävlingen till Thunderpick World Championship. Nu har den finska organisationen meddelat att lagets coach, Jakub "kuben" Gurczyński, är bänkad som del av en påbörjad omstrukturering i laget.

"CS2-laget har inte levt upp till förväntningarna och vi tar nu stegen för att komma tillbaka på rätt spår", skriver Ence på X.

kuben är som mest känd för sin tid som coach för Virtus.pro från 2015 till 2019, där han ledde den polska legendariska linan bestående av bland annat Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski, Filip "NEO" Kubski och Janusz "Snax" Pogorzelski.

kuben anlitades som coach för Ence för knappt ett år sedan som del av lagets polska satsning, men har hittills inte uppnått några nämnvärda resultat. Deras bästa resultat kom i Katowice 2024 där laget slutade på en delad 6:e plats.

Organisationen söker i nuvarande stund en ersättare och skriver i pressmeddelandet att laget "söker någon som ser spelet på samma sätt som våra spelare".

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Elisa/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..