×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Arrangören bekräftar: Major-avstängningen hävs — Parivision får spela i Majorn

1
Major-arrangören uppdaterar sitt beslut.
Nu är det officiellt: Det ryska laget Parivision får trots allt ställa upp i den europeiska RMR-tävlingen. I ett inlägg på X skriver den kinesiska turneringsarrangören Perfect World att man "uppdaterar sitt beslut" vilket innebär att laget inte längre är diskvalificerat från att delta i Majorn i Shanghai, något som CS-sajten HLTV rapporterade om redan igår.

Parivision diskvalificerades först eftersom lagets coach Ivan "F_1N" Kochugov, som fram tills nu antagits vara permanent avstängd från deltagande i Majors, deltog i det stängda europeiska Major-kvalet. Nu visar det sig att F_1N inte alls är bannad från Majors då han överklagat sin dom och fått sitt straff sänkt av Esportens Integritetskommission (ESIC).

I ett pressmeddelande, som ESIC släppt under dagen, skriver kommissionen att man granskat fallet efter att F_1N "nyligen" överklagat domen och då kommit fram till att sänka coachens straff. Enligt ESIC har detta beslut kommunicerats till speltillverkaren Valve som accepterat domen. Exakt när beslutet fattats och Valve accepterat det framgår dock inte.

Beskedet innebär att det inte blir något sista chansen-kval och att svenskarna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson, vars lag Bleed Esports skulle spela i kvalet, därför inte längre har någon chans att nå höstens Major.


Artikelbild: Pressbild/ESIC och João Ferreira/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..