×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter Esportal-konkursen – PGL köper upp delar av företagets tillgångar

1
Den rumänska tävlingsarrangören PGL köper upp delar av Esportals tillgångar.
PGL förvärvar flera tillgångar från den svenska matchmakingplattformen Esportals konkursbo. Det meddelar den rumänska tävlingsarrangören i ett pressmeddelande.

PGL, som främst gjort sig kända för att arrangera esporttävlingar i flera olika titlar, avser att integrera Esportals tillgångar i sin verksamhet. Målet är att utveckla en världsledande matchmakingplattform som är tillgänglig globalt. Under de kommande månaderna kommer PGL att utvärdera och omorganisera de förvärvade tillgångarna, och bolaget öppnar för en fullständig rebrand i framtiden.

Esportal grundades år 2013 i Sverige och har länge varit en viktig plattform för den svenska CS-scenen. Förutom att tillhandahålla en matchmakingplattform har bolaget också arrangerat många tävlingar riktade mot den svenska CS-scenen.

Värt att notera är att PGL inte köper upp hela Esportal som bolag, utan endast delar av bolaget. Exakt vilka delar som PGL valt att inte köpa framgår inte.

Artikelbild: Pressbild/Esportal och PGL
Videokälla:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..