×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Konkursförvaltaren håller Esportal & Inferno Online öppet till 24 augusti

1
Konkursförvaltaren väljer att hålla Esportal och Inferno Online öppet fram till 24 augusti för att behålla företagets värde.
Förra veckan kom bomben att Esportal och Inferno Online försattes i konkurs när Esportal Groups konkursansökan lämnades in vid Stockholms Tingsrätt den 24 juli 2024. Nu har konkursförvaltaren valt att fortsätta bedriva verksamheten i samtliga dotterbolag för att behålla företagets värde. Verksamheten kommer att bedrivas fram till 24 augusti.

"För samtliga kunder betyder det att Inferno Onlines portar håller öppet som vanligt samt att det går fortsatt bra att använda sin köpta speltid. På plattformen Esportal.com står också servrarna fortsatt öppna, och de flesta planerade aktiviteter kommer fortsätta utan avbrott." skriver Esportal Group på sin hemsida.
Vad som händer efter 24 augusti återstår att se men klart är att du kommande månaden kan spela på Esportals plattform samt besöka Inferno Online som vanligt.


Artikelbild: Esportal.se, carler.se & Infernoonline.se

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..