×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Alliances akademiprojekt går in i nästa fas — 18 spelare uttagna

1
18 svensk CS-talanger gör upp om en plats i Alliances akademilag.
Urvalsprocessen för Alliances nya akademilag har nu gått in i nästa fas efter att 457 spelare deltagit i organisationens ladder på plattformen Esportal. 18 spelare har gått vidare till nästa fas — åtta av dessa spelare har kvalificerat sig baserat på sina resultat i laddern, medan tio andra har handplockats av Alliances coach Simon "Hawk" Vävinggren och lagets in-game leader Simon "twist" Eliasson.

Från den 8 till den 23 september kommer de 18 utvalda spelarna (och eventuellt ytterligare två spelare) att träna, tävla mot andra akademilag och scrimma med Alliances huvudlag. Den 28 september hålls uppvisningsmatcher som leder fram till det slutgiltiga valet av lagets fem akademispelare den 10 oktober.

De fem spelarna som väljs ut kommer att erbjudas sexmånaderskontrakt med organisationen som också utlovar resor och boende för Dreamhack Winter, bootcamps på Alliances huvudkontor, samt utrustning, merchandise och bredband från Tele2.

Spelarna som gått vidare till nästa fas

Från laddern
@Kevinkarlsson09
@ShaanTheMan123
@CrodoXd
@1yon1s
@arn_soon
@1337Eken
@CryssCs2
Jeppe123

Handplockade spelare
@1adaam
@vizcs2
@Excpectcs
@SunoCS
@chuckerCS
@roguecsgo2
Link21
Loonahtic
Harmynt1
iL0v3an1me1337


Artikelbild: Pressbild/Alliance
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..