×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT om konkursen: "Oväntat? Kanske inte direkt om man ska va ärlig."

1
Den svenska profilen delar ett långt känslosamt inlägg på X efter nyheten om att Inferno Online ansökt om att gå i konkurs.
Under gårdagen kom bombnyheten att Esportal och Inferno Online försätts i konkurs. Kort efter nyheten valde den svenska profilen och före detta NiP-spelaren att dela ett längre inlägg på X där han delar med sig av sin historia av Inferno Online och betydelsen det har haft för hans långa karriär.

"Oväntat? Kanske inte direkt om man ska va ärlig." börjar Christopher "GeT_RiGhT" Alesund i sitt långa inlägg på X.

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund fortsätter sedan att dela med sig av den tiden han har spenderat på gamingcentret. Ett av de minnena han håller närmast hjärtat var när han vann turneringen Arbalet EU och vann MVP-priset, en turnering som gick av stapeln 2010. Han fortsätter sedan rada upp åttaliga minnen från att vinna nattgibbs till att dricka öl med Counter-Strike-1.6-eliten.

GeT_RiGhT, här år 2007, på Inferno Online i ESWC-kvalet.
GeT_RiGhT, här år 2007, på Inferno Online under kvalet till ESWC. Fotograf: Fredric "Nallen" Bohlin



Det är dock inte helt kört för Inferno Online utan företaget är nu hos konkursförvaltaren som ska bestämma vad som sker härnäst.


Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..